Overspel onderzoek

  € 0,00
Geen voorraad
  • Klanten beoordelen ons met een 8.6 op basis van 638 reviews
  • Ervaren klantenservice en 2 jaar garantie
  • Specialist sinds 2007 Thuiswinkel Waarborg Sitcon
Gino

Bel productspecialist Gino

+32 (0) 89 680474

Kenmerken: Overspel onderzoek

SKU2001

Het kan wel eens voorkomen dat er overspel plaatsvindt in relaties. Dit is uiteraard geen fijne situatie en in het geval dat het daadwerkelijk gebeurt wilt u er als partner hier wel echter komen. Dit is echter een lastige kwestie aangezien partners vrijwel altijd discreet vreemdgaan.

Heeft u vermoedens dat uw partner overspel pleegt, maar bent u niet 100% zeker van uw zaak? Het inschakelen van de diensten van een privédetective biedt wellicht een uitermate geschikte oplossing om erachter te komen of uw partner vreemdgaat.Een privédetective doet uitgebreid onderzoek naar uw partner en kan vervolgens uw partner controleren op vreemdgaan. De privédetectives van QUSO BV leveren altijd concreet bewijs of uw partner wel of geen overspel pleegt.

Wanneer een overspel onderzoek laten uitvoeren?
Een overspel onderzoek kunt u het best laten uitvoeren wanneer u het vermoeden heeft dat uw partner overspel pleegt, maar u niet over concreet bewijs beschikt. Wanneer uw partner afwijkend gedrag vertoont, zijn of haar telefoon altijd verborgen houdt of over geheime social media accounts beschikt, kan dit er wellicht op duiden dat er vreemdgaan in het spel is. Onze privédetectives schaduwen uw partner en leveren vervolgens bewijs of er daadwerkelijk overspel plaatsvindt. Op basis van de bevingen in het vreemdgaan onderzoek wordt er een gedegen rapport opgesteld. Indien er foto’s of video's van het vreemdgaan zijn genomen worden deze in het rapport meegenomen. Al onze onderzoeken worden uiterst discreet uitgevoerd, waardoor uw partner er niet achter komt dat ze worden geschaduwd. Verder hanteren wij een heldere kostenstructuur voor elk overspel onderzoek.

Hoe gaat overspel onderzoek van QUSO BV in zijn werk?
De privédetectives van QUSO BV gaan discreet te werk en brengen door middel van observatie de gedragingen van uw partner in kaart. Hierbij worden er tevens, indien het mogelijk is, foto- en video opnamen gemaakt . Wanneer wij enkel een bepaalde locatie in de gaten moeten houden zetten wij één onderzoeker in. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het observeren van een woning of werklocatie. Het kan echter ook voorkomen dat wij uw partner moeten volgen, bijvoorbeeld omdat deze zich per auto, openbaar vervoer of via een andere manier verplaatst. Indien dit het geval is maken wij gebruik van twee onderzoekers en twee auto's. De reden hiervoor is dat dit minder snel argwaan opwekt bij uw partner.

Wat kost een overspel onderzoek?
Mocht u geïnteresseerd zijn in het laten uitvoeren van een overspel onderzoek en willen weten hoe het kostenplaatje eruit ziet, dan kan u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. De reden hiervoor is dat wij eerst informatie van u moeten ontvangen over de onderzoeksbehoefte. Vervolgens dienen wij u een aanbieding bij u in met een plan van aanpak. Hierin vermelden wij tevens de kosten per uur of dagdeel. Voordat het onderzoek kan plaatsvinden vragen wij eerst een getekende schriftelijke overeenkomst van u en een aanbetaling. Er zullen alleen extra kosten aan u worden doorberekend indien er telefonisch of op andere wijze meer uren worden afgesproken.

Overspel onderzoek door QUSO BV laten uitvoeren?
Wij raden het altijd aan om eerst contact met ons op te nemen om meer informatie te krijgen over het overspel onderzoek en de kosten die erbij komen kijken. Wij hebben daarnaast ook een aantal gegevens van de persoon nodig die u wilt laten onderzoeken. Denk hierbij aan een foto van de betreffende persoon, adressen die relevant zijn en eventueel gegevens van de auto.

Mocht u geïnteresseerd zijn in het inschakelen van de diensten van een privédetective van QUSO BV, dan kan u zowel telefonisch als via de mail contact met ons opnemen. Onze medewerkers geven u graag meer informatie en helpen u verder. Wij zijn telefonisch bereikbaar via +31 (0) 30 2920200.

Vragen:Overspel onderzoek

Reviews
8.6
8.6 / 10
Thuiswinkel Zakelijk
sitcon-keuzehulp-beveiligingscamera

Bezoek ons
Winkels in Nieuwegein
en Maaseik (BE)

Nu bestellen:

Overspel onderzoek

Overspel onderzoek