• Winkels in Utrecht en Maaseik
  • Specialist sinds 2007

Blog

Waarom neppe camera's helpen met de beveiliging van je woning

Heb jij weleens een neppe beveiligingscamera overwogen om je woning extra te beschermen? In een aantal gevallen is het een mooie, en vooral goedkope, methode om de veiligheid te verhogen. Op voorwaarde dat je ze op de juiste wijze installeert. In dit artikel bespreken we het nut van neppe camera's en geven we een aantal tips om er optimaal van te profiteren.

Meer info

Tips om te voorkomen dat bewegingsdetectors onnodig alarm slaan

Je woning, kantoor of loods met bewegingsdetectoren beveiligen is absoluut de moeite waard. Dankzij slimme alarmsystemen haal je voor relatief weinig geld veel kwaliteit in huis. Bovendien zijn moderne systemen erg gebruiksvriendelijk. Het enige waar je goed op moet letten is dat ze alarm slaan bij verdachte registraties en niet dreigende bewegingen negeren. Je krijgt het voor elkaar met de tips in dit artikel.

Meer info

Slimme camera's en de regels met het oog op privacy

Het doel van het ophangen van camera's is het verhogen van de veiligheid. Daarom lijkt het verstandig om zoveel mogelijk in beeld te brengen. In een ideale wereld zie je een inbreker al van verre aankomen. Helaas is het allemaal niet zo eenvoudig. Want bij het ophangen van camera's dien je rekening te houden met de privacy van anderen. In dit blog leggen we de belangrijkste regels uit.

Meer info

Hou rekening met de lichtinval bij het ophangen van beveiligingscamera's

Een solide alarmsysteem beschermt je woning of ander bezit tegen indringers. Door mooie, slimme apparaten is er inmiddels enorm veel keuze. Dankzij een kleine investering beveilig jij je woning met hoogwaardig materiaal dat met elkaar communiceert. Via je smartphone hou je de controle en desgewenst koppel je alarmen door naar een hulpdienst. Dat is allemaal fantastisch. Maar je hebt er uiteraard pas iets aan wanneer je de onderdelen van het systeem correct installeert. In dit artikel besteden we specifiek aandacht aan de juiste lichtinval voor je beveiligingscamera's. Via de onderstaande tips zorg jij ervoor dat ze altijd zicht hebben, zelfs in het donker.

Meer info

De voordelen van een alarmsysteem dat je op afstand bedient

Slimme alarmsystemen hebben veel voordelen ten opzichte van conventionele installaties. Geen wonder dus dat vrijwel iedereen overstapt. Het gebruiksgemak is een van de voorname oorzaken. Een slim systeem laat je eindeloos nieuwe onderdelen toevoegen. Die koppel je eenvoudig aan de rest van je beveiliging. Via je smartphone hou je altijd het overzicht en de controle, zelfs wanneer je duizenden kilometers verderop vakantie aan het vieren bent. In dit artikel bespreken we een van de belangrijkste redenen waarom mensen overstappen naar een slim alarmsysteem. Namelijk de mogelijkheid om alles op afstand te bekijken en te bedienen.

Meer info

De beste plekken om beveiligingscamera's op te hangen

Je eigen huis beveiligen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Dankzij slimme apparaten creëer je eenvoudig je eigen, hoogstaande alarmsysteem. Daar hoef je niet eens veel technische kennis voor te hebben. Indien je twijfelt is het inderdaad verstandig om hulp in te schakelen. In dit artikel leggen we uit wat de beste plekken zijn voor je camera's.

Meer info

De beste plekken om een slimme camera op te hangen

Slimme technologieën hebben onze leven leuker en gemakkelijker gemaakt. Waar het vroeger nog een hele kunst was om zelf de beveiliging in en rond je huis te organiseren, lukt dat nu aan de hand van een aantal tips. Een van de voordelen van slimme technologieën is dat het veel makkelijker is om te controleren of alles naar behoren functioneert. Je kijkt gewoon mee met camera's op je smartphone en ontvangt een melding wanneer een apparaat niet meer werkt. In dit artikel besteden we aandacht aan het ophangen van slimme camera's. Wat zijn de beste locaties om je woning zo goed mogelijk te beschermen tegen indringers?

Meer info

De beste locaties voor een spy camera

Het ophangen van een spy camera is aantrekkelijk wanneer je iemand ongemerkt in de gaten wenst te houden. Op zich is het een mooie manier om de veiligheid binnenshuis te vergroten. Op voorwaarde dat je de spy camera op een handige plek plaatst zodat het apparaatje duidelijk beeldmateriaal produceert. Aan de hand van onderstaande tips haal jij het meeste uit je spy camera's.

Meer info

Redenen om te kiezen voor een alarmsysteem in 2022

Is 2022 een goed jaar om te beginnen met een alarmsysteem? Hieronder lees je waarom je dit jaar veel meer waar krijgt voor je geld dan voorheen. Dankzij slimme technologieën sta je via je smartphone aan het hoofd van een allesomvattend systeem om je woning en de inwonenden te beschermen.

Meer info

Beveilig je huis optimaal dankzij nachtzichtcamera's

Door te kiezen voor slimme apparaten is het beveiligen van je woning een stuk eenvoudiger geworden. Je hoeft geen veiligheidsexpert te zijn om betrouwbare security voor je medebewoners, jezelf en je bezittingen te realiseren. Maar er zijn wel een aantal zaken waar je over na moet denken. Bijvoorbeeld het feit dat je camera's ook midden in de nacht beelden opnemen.

Meer info

1 2 3 4 5 ... 12 Next Page
Reviews:
8.7
8.7 / 10
Thuiswinkel Zakelijk

© 2007 - 2023 - Sitcon