• Winkels in Utrecht en Maaseik
  • Specialist sinds 2007

Klantenbeoordelingen

Klantenbeoordelingen

Deze klantenbeoordelingen zijn onafhankelijk en worden ingevuld via het Thuiswinkel Waarborg / Kiyoh. Kijk hier voor meer informatie

  • Johan Simoens
    10
    10
    01/03/2023
    Tongeren
    Aanbeveling: Ja
    Prima dienstverlening bij problemen
    Ik bestelde een apparaatje, dat er bij aankomst super goed uitzag. Toen ik het wilde configureren bleek dat de producent de app uit produktie had genomen ; niets aan te doen dus, het toestel kon niet geconfigureerd worden. Een medewerker van Sitcon stelde me een - duurder - alternatief voor. Ik stuurde het eerste toestel terug, en ontving de volgende dag al het vervangtoestel. Hiermee leek alles in eerste instantie te werken, maar de app slaagde er niet in het toestel te configureren. Na nieuw contact met Sitcon, werd mij een nieuwe versie van het toestel toegestuurd, terwijl ik toestel 3 dus retour stuurde. Dit derde toestel werkt feilloos (al ben ik nog bezig om alle mogelijkheden uit te testen). Ik wil dus Sitcon feliciteren met de correcte en professionele aanpak van een probleem waar zijzelf uiteindelijk weinig kunnen aan veranderen. Topservice, dus.
  • Jeroen
    10
    10
    28/02/2023
    Den Dolder
    Aanbeveling: Ja
    Werkt goed.
    Makkelijke installatie en bediening.
  • Bert
    8
    8
    26/02/2023
    Brachtcity
    Aanbeveling: Ja
    Snel geholpen
    Bij niet werkende camera gelijk een andere gekregen
  • Gerwin
    10
    10
    22/02/2023
    Akkrum
    Aanbeveling: Ja
    super snel geld retour
    Had een artiekel gekocht wat ik achteraf niet nodig had. Niet uitgepakt en direct retour gestuurd. Binnen een paar dagen geld retour.
  • Rina
    10
    10
    20/02/2023
    Huizen
    Aanbeveling: Ja
    Top bedrijf
    Telefonisch contact gehad. Goed en duidelijk geholpen.
  • Endorse Expertisebureau
    8
    8
    16/02/2023
    Deinze
    Aanbeveling: Ja
    Snelle levering en goede service (ook na een probleem)
    Reeds enkele keren iets gekocht bij Sitconsecurity en telkens ben ik verrast door de snelle en correcte levering. Recent werkte een toestel niet en dat werd meteen professioneel opgelost: er werd kosteloos een ander toestel opgestuurd! Aanrader dus!
  • Peter
    10
    10
    15/02/2023
    Hoogfe Zwaluwe
    Aanbeveling: Ja
    Kwaliteits producten en goede service
    Deze mensen nemen alle tijd om je uitstekend te informeren. De aftersales is ook dik in orde.
  • Rob
    10
    10
    10/02/2023
    Lopikerkapel
    Aanbeveling: Ja
    Snelle levering
    Een bedrjjf dat wel gewoon de volgende dag geleverd heeft
  • Thea
    10
    10
    08/02/2023
    Minnertsga
    Aanbeveling: Ja
    Heel goed
    Prima geholpen. Snelle levering. Zijn er problemen dan worden die zeer naar tevredenheid opgelost.
  • Tonnie
    9
    9
    07/02/2023
    Berghem
    Aanbeveling: Ja
    Goed
    Goed gegaan met mijn bestelling en de retour zending. aan de telefoon vriendelijk gesprek gehad.
  • Hubertus
    8
    8
    04/02/2023
    Voorne aan zee
    Aanbeveling: Ja
    Support is prima
    Ik had de eenvoudigste versie van de opritverklikker besteld. Deze voldeed niet aan mij verwachtingen. Na contact met de support afdeling is deze keurig ingeruild voor de verbeterde versie van dit apparaat.
  • Eddie Merckx
    10
    10
    04/02/2023
    Buggenhout
    Aanbeveling: Ja
    Eindelijk een buitenalarm van topkwaliteit gevonden.
    Werkt feilloos! Het investeren meer dan waard. Complete info over alle onderdelen bieden de gebruiker een gemakkelijke installatie en tevredenheidsgevoel. De keuze van uitbreidingen is tevens ook geen probleem. Voor elke situatie bestaat een oplossing en een nieuw component toevoegen is in een handomdraai gebeurt. Ik heb geen min punten gevonden.
  • Pau
    10
    10
    03/02/2023
    Amersfoort
    Aanbeveling: Ja
    Super apparaat
    Ben nooit meer mijn sleutels of mijn telefoon kwijt
  • ANDRE
    10
    10
    25/01/2023
    Malderen
    Aanbeveling: Ja
    Positieve ervaring
    Geleverd volgens afspraak en veilige verpakking
  • Ousama
    8
    8
    25/01/2023
    Ledeberg
    Aanbeveling: Ja
    Goed
    Maar in de toekomst wil ik een groote pot hebben
  • Jelle
    8
    8
    22/01/2023
    Warnsveld
    Aanbeveling: Ja
    Prima dienstverlening!
    Artikel werkte eerst niet naar behoren. Werd gelijk opgepakt en een nieuwe gestuurd binnen een dag!
  • Eric De Wachter
    10
    10
    19/01/2023
    Mechelen
    Aanbeveling: Ja
    Top.
    Zeer snel geleverd en zeer tevreden van de aankoop.
  • Taco
    9
    9
    18/01/2023
    Beilen
    Aanbeveling: Ja
    Prima service
    apparaat dat ik bestelde bleek niet voorradig. In een persoonlijk telefoontje werd een alternatief aangeboden dat ook prima was.
  • Evelien
    10
    10
    14/01/2023
    Utrecht
    Aanbeveling: Ja
    Top
    Heel fijn! Duidelijke uitleg
  • R
    9
    9
    13/01/2023
    Lemmer
    Aanbeveling: Ja
    In orde
    Levering als beloofd.
  • Jean
    10
    10
    05/01/2023
    Oostende
    Aanbeveling: Ja
    Top firma
    Camera systeem besteld op donderdag, vrijdagmorgen al geleverd. Installatie verliep vlot dankzij de bijgevoegde informatie. Ik vond echter één instelling niet terug. Telefonisch contact opgenomen en werd direct door de deskundige geholpen. Een firma die ik zeker kan aanbevelen. A+++++
  • Ivar
    10
    10
    05/01/2023
    terneuzen
    Aanbeveling: Ja
    fijne zaak
    Fijne zaak, duidelijke website en snel bezorgd
  • gerrie
    9
    9
    02/01/2023
    Oudkarspel
    Aanbeveling: Ja
    Werkt perfect
    Werkt perfect
  • gaby
    10
    10
    30/12/2022
    Luinge
    Aanbeveling: Ja
    heel goed
    heel te vreden..
  • Jurriaan
    10
    10
    27/12/2022
    berchem antwerpen
    Aanbeveling: Ja
    goede service snelle levering goed materiaal
    Zie hierboven
Reviews:
8.6
8.6 / 10
Thuiswinkel Zakelijk

© 2007 - 2023 - Sitcon