Onderzoek software stick - Pro

  € 249,95
Op voorraad
  • Klanten beoordelen ons met een 8.6 op basis van 642 reviews
  • Ervaren klantenservice en 2 jaar garantie
  • Specialist sinds 2007 Thuiswinkel Waarborg Sitcon
Mitch

Bel productspecialist Mitch

030-6303631

Kenmerken: Onderzoek software stick - Pro

Oplossingen voor:Real-time monitoren
CompatibiliteitWindows
Raportage per e-mailJa
SKU7491

Deze keylogger software stick Pro met Skype + Audio opname is de nieuwste aanwinst aan ons assortiment keyloggers. Buiten de functies die al even beschikbaar zijn bij andere keyloggers zoals het onopvallend registreren van alle toetsaanslagen en maken van screenshots kan deze spy software ook het geluid opnemen in de omgeving van de computer of tijdens een gesprek op Skype, MSN of ander programma.

Verschil Audio versie VS andere keyloggers:
De audio versie van de keylogger stick heeft buiten alle mogelijkheden van de standaard versie tevens de mogelijkheid tot het onopvallend opnemen van geluiden die tijdens een gesprek op Skype of andere programma worden gemaakt. Ook wanneer er niet via Skype of MSN wordt gesproken, maar er gewoon achter de computer wordt gewerkt zullen de geluiden die zo'n 5 meter om de computer heen plaatsvinden worden opgenomen. Buiten dus het registreren van alle activiteiten op de computer werkt deze keylogger spy software dus ook als afluisterapparatuur.

Microfoon nodig in computer - Audio functie:
Voor de juiste werking van de audio bug functie is het noodzakelijk dat er een microfoon zit in de computer of laptop waar u de spy software op installeerd. Op de meeste laptops van de afgelopen 3 jaar is een ingebouwde microfoon tevens standaard en op computers waar men gebruik maakt van Skype gesprekken zit dit er natuurlijk op. Mocht er toch geen microfoon op de computer aanwezig zijn dan is het mogelijk een externe microfoon mee te bestellen met dit product. Onder het TAB accessoires bieden wij een externe hoge gevoelige microfoon aan met een verlengkabel van 2 meter. Deze is op elke computer aan te sluiten en kan vanwege het compacte formaat makkelijk worden weggewerkt.

Hoe werkt de Keylogger Audio versie?
1. U start de computer op waar u de key-logger spy software wilt installeren. (Het is noodzakelijk dat u rechten heeft om software te installeren op de computer)

2. U sluit de keylogger USB stick aan op de computer, waarna automatisch een installatie programma zal starten. Tijdens de installatie kunt u aangeven of u screenshots gemaakt wilt hebben enkel bij bepaalde woorden of met een bepaalde interval (b.v. elke 15 seconden). Ook stelt u hierin of u gebruik wenst te maken van de audio bug functie en selecteert de door de computer gebruikte microfoon en speakers.

3. U verwijderd de keylogger stick en de geïnstalleerde software zal vanaf dat moment alle ingetypte woorden, bezochte websites en screenshots volgens de door u  beveiligd opslaan. De bestanden zijn dus niet door een andere gebruiker te vinden en door de speciale encryptie zeker niet te lezen!

4. De keylogger is zo in te stellen dat de rapportages naar een door u ingesteld e-mail ades worden gezonden. Werkt nu ook op de meeste gratis e-mail providers zoals @hotmail en @gmail en op andere zoals @kpn, @ziggo @ telenet.be of bedrijf e-mailboxen etc.

5. Ook kunt u wanneer u de informatie van de computer wilt bekijken, de keyloggers stick weer aansluiten op de computer. Alle op de computer opgeslagen informatie zal nu worden overgezet naar de keylogger USB stick en van de computer worden verwijderd.  Doordat wij de stick leveren met een 8 GB geheugen kunt u weken informatie erop downloaden.

Wat registreert de Keylogger stick audio versie?
- Gesprekken op Skype, MSN of ander programma
- Geluiden in de omgeving van de computer
- Audio bug werkt op geluidsdetectie
- Alle toetsaanslagen met tijd / datum stempel
- Maakt screenshots met ingestelde interval

Keylogger stick Audio versie overige eigenschappen: 
- Super 'Stealth' Modus (niemand merkt dat het het programma is geïnstalleerd. 
- Alle data is met sterke encryptie opgeslagen en niet te vinden op de computer.
- 8 GB opslag capaciteit (tot wel 10.000 screenshots en ontelbare toetsenbord aanslagen).
- Op 1 computer tegelijkertijd te gebruiken.
- Werkt op alle Windows

Let op:
Dit product valt onder de productgroep 'software' is is hierdoor uitgesloten van het herroepingsrecht.

Vragen: Onderzoek software stick - Pro

Reviews
8.6
8.6 / 10
Thuiswinkel Zakelijk
sitcon-keuzehulp-beveiligingscamera

Bezoek ons
Winkels in Nieuwegein
en Maaseik (BE)

Accessoires : Onderzoek software stick - Pro

Alternatieven : Onderzoek software stick - Pro

Nu bestellen:

 Onderzoek software stick - Pro

Onderzoek software stick - Pro