• Winkels in Utrecht en Maaseik
  • Specialist sinds 2007

Horloge bewakingscamera PLUS (B)

€ 199,95
Magazijnvoorraad
SKU
7211
  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Klanten beoordelen ons met een 8.6 op basis van 479 reviews
  • Ervaren klantenservice en 2 jaar garantie
  • Specialist sinds 2007 Thuiswinkel Waarborg Sitcon
  • Klanten beoordelen ons met een 8.6 op basis van 479 reviews
  • Ervaren klantenservice en 2 jaar garantie
  • Specialist sinds 2007 Thuiswinkel Waarborg Sitcon
Marc

Bel productspecialist Marc

030-6303631
Sitcon winkels

Video: Horloge bewakingscamera PLUS (B)

Alternatieven: Horloge bewakingscamera PLUS (B)

Beschrijving: Horloge bewakingscamera PLUS (B)

Camera horloge met een ingebouwde hoge resolutie FULL HD (1080P) mini camera. Door het moderne design, hoge video resolutie en 3ATM waterdicht (3 meter) design is dit het ideale camera horloge. Met de horloge camera neemt u zowel video als geluid op zonder externe snoeren of dergelijke. U draagt het horloge om uw pols en kunt op deze manier al uw ervaring vastleggen!

Buiten het opnemen van video neemt dit camera horloge camera ook audio op wat na opname makkelijk op elke computer kan worden afgespeeld. De bediening van deze moderne camera horloge is zeer eenvoudig in gebruik. U heeft op deze manier dus geen last van allerlei snoeren en instellingen, maar kan gelijk aan de slag met het geheim opnemen van video en geluid met dit camera horloge om uw pols.

Hoek camera horloge:
In tegenstelling tot andere camera horloges waarbij de lens bij 2 uur zit, heeft dit professionele camera horloge de lens precies op 6 uur. Het filmen in de juiste hoek wordt hierdoor een stuk vergemakkelijkt en bent u niet de gehele tijd bezig met het in de juiste hoek draaien van uw pols.

De techniek camera horloge:
In het camera horloge zit een camera module met onopvallende lens en een extra batterij die de camera module van stroom voorziet. Het camera horloge werkt voor de rest ook als gewoon horloge en heeft dus ook een normale batterij voor het uurwerk die eens in de zoveel tijd dient te worden vervangen. Verder is ook het bandje is te veranderen met elk standaard horloge bandje.

32 GB geheugen camera horloge:
In tegenstelling tot veel andere camera horloges die 4 of 8GB geheugen hebben is dit camera horloge maar liefst 32 GB geheugen. Dit grote geheugen is ook wel nodig, omdat door de lichtgevoelige chip en de hoge resolutie veel geheugen per minuut filmen wordt gebruikt. Met het 32 GB geheugen is in ieder geval de batterij eerder leeg dan het geheugen vol is en kan je optimaal van alle functionaliteiten van dit camera horloge gebruik maken.

De bediening camera horloge:
Met de knoppen aan de zijkant van het camera horloge start en stopt u de video opname welke op het interne geheugen van het horloge worden opgeslagen.

Uitkijken video beelden camera horloge:
Om de bestanden te bekijken sluit u het bewakingscamera horloge aan op een computer, die het camera horloge zal herkennen als externe harde schijf. De video bestanden zullen worden weergeven en deze zijn met elke media player af te spelen. Je hebt hiervoor geen aparte drivers of dergelijke nodig. De videobeelden zijn over te zetten naar je computer of bijvoorbeeld te kopiëren naar een usb stick of geheugenkaart.

Inhoud verpakking:
- Camera horloge
- USB kabel

Kenmerken: Horloge bewakingscamera PLUS (B)

Conformiteit: CE
Resolutie: 1920 x 1080 (Full HD)
Filmen door glas: Nee
Waterproof: Alleen voor binnen
Opname functie: Intern geheugen
Max. geheugen: 32 GB
Bewegingsdetectie: Nee
Batterij: Ja
Batterij type: Li-ion oplaadbaar
Batterijduur tot:: 1 - 3 uur
Lengte mm: 51
Hoogte mm: 51
Breedte mm: 17
SKU: 7211

Vragen:Horloge bewakingscamera PLUS (B)

No questions yet. Be the first to ask the question!
Reviews:
8.6
8.6 / 10
Thuiswinkel Zakelijk

Nu bestellen:

Horloge bewakingscamera PLUS (B)

Horloge bewakingscamera PLUS (B)

Reviews:
8.6
8.6 / 10
Thuiswinkel Zakelijk

© 2007 - 2022 - Sitcon