• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Kwaliteit van draadloze / bekabelde camera´s anno 2019

Tegenwoordig is het steeds minder vaak noodzakelijk om met bekabelde camera’s te werken. Dit heeft te maken met een nieuwe draadloze techniek, waarbij gebruik wordt gemaakt van zogenaamde Powerline adapters. Door middel van de Power over Ethernet (PoE) techniek is het mogelijk om beeld en geluid via het elektriciteitsnetwerk te versturen. Op deze manier kunnen UTP camera’s draadloos worden gemaakt. Als dit niet het geval is worden bewakingscamera’s verbonden aan een recorder via een coaxkabel, in dat geval verzendt u elektriciteit en videobeelden over dezelfde kabel. Dit noemen we een bekabeld systeem.

Bekabelde bewakingscamera’s

Ondanks de Power over Ethernet (PoE) techniek kan het noodzakelijk zijn om met een bekabeld systeem te werken. In dat geval kan dit met een coax- of netwerkkabel. Door middel van een bekabeld systeem kan er meer stabiliteit en een betere beeldkwaliteit behaald worden. Deze bewakingscamera’s werken via een bekabeld systeem en garanderen een 1080p-beeldkwaliteit. Het systeem is voorzien van een recorder met 1 TB harde schijf. U kunt meerdere weken opnemen met twee bewakingscamera’s. De bewakingscamera’s worden voorzien van stroom via coaxkabels en tegelijk worden hier videobeelden over verzonden. Dit zorgt voor een stabiel en onderhoudsvrij camerasysteem. Ga naar bekabelde bewakingscamera’s voor al onze systemen.

Draadloze bewakingscamera’s

Draadloze bewakingscamera’s zijn camera’s waarvoor u geen coaxkabels of netwerkkabels nodig heeft. Videobeelden worden via het internet of ethernet verzonden. Door middel van Power over Ethernet (PoE) kunt u een systeem dat bekabeld is draadloos maken. In dit geval dient uw recorder over een PoE switch te beschikken. Kiest u voor IP camera’s? Dan wordt videomateriaal via een WiFi-netwerk verstuurd. In dat geval hoeven IP camera’s uitsluitend op het elektriciteitsnetwerk te worden aangesloten. Deze set bestaat uit twee bewakingscamera’s met een 9 inch LCD ontvanger. De monitor beschikt over een ingebouwde SD-kaart recorder en kan tevens ‘s nachts opnemen. U kunt deze bewakingscamera’s op een eenvoudige manier installeren en er zijn nauwelijks snoeren voor nodig. Enkel de bewakingscamera’s en ontvanger dienen van stroom te worden voorzien, dit gebeurt via de bijgeleverde adapter. De afstand tussen de bewakingscamera’s en het LCD-scherm is maximaal 50 meter. U kunt de draadloze camera’s zowel binnen als buiten gebruiken, ze zijn namelijk waterdicht. Prettig aan het systeem is dat er met bewegingsdetectie gewerkt wordt, zo wordt er uitsluitend opgenomen als er beweging te zien is en raakt het geheugen niet snel vol. Het systeem beschikt over een Nederlandstalige handleiding en is daardoor door iedereen te gebruiken. Door middel van bevestigingsbeugels kunt u de bewakingscamera’s op een prettige manier ophangen en kan er direct worden gestart met het maken van opnames. Met 1 GB kan circa 1 uur worden opgenomen, het systeem ondersteunt SD-kaarten tot 128 GB. Ga naar draadloze bewakingscamera’s voor al onze systemen.

Delen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2020 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 = 188 beoordelingen