• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Gezichtsherkenning beveiligingscamera´s en bewakingscamera´s

Hoe werkt gezichtsherkenning:
Gezichtsherkenning op de Sitcon camerasystemen werkt zeer eenvoudig. Automatisch worden uit het beeld foto´s gemaakt van gezichten en in een aparte folder opgeslagen. Aan de hand van het ingestelde % overeenkomst wordt vervolgens de persoon telkens in dezelfde map geplaatst, zodat u wanneer u dit gezicht aanklikt ook alle andere tijden krijgt wanneer deze persoon in beeld was.

Gezichtsherkenning gebruiken als toegangscontrole:
Gezichtsherkenning is zeer geschikt om te gebruiker als toegangscontrole. Aan een bepaald gezicht zijn namelijk bepaalde acties in het camerasysteem toe te kennen. Zo kunt u bijvoorbeeld instellen dat u een alarm krijgt wanneer een bepaalde persoon wordt gesignaleerd, maar is het ook mogelijk op de alarm uitgang van de camera recorder een toegang systeem aan te sluiten zodat bijvoorbeeld een hek open gaat.

Kosten camera´s met gezichtsherkenning:
Gezichtsherkenning op dit moment al redelijk betaalbaar. Hoewel het wel enkel op de hogere kwaliteit systemen met 4K resolutie beschikbaar is zijn de extra kosten maar € 150,00 per compleet camerasysteem. 

Aanbod camera´s met gezichtsherkenning: 
Op Sitcon.nl treft u verschillende modellen beveiligingscamera´s aan welke gezichtsherkenning ondersteunen. Op dit moment bestaat het assortiment uit een Dome bewakingscamera set en een Bullet bewakingscamera set waar tot een aantal van maximaal 16 camera´s op is aan te sluiten.

Delen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2020 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.5 / 10 = 153 beoordelingen