• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Beveiligingscamera nieuws

Nadelen van bewakingscamera bestellen bij AliExpress

Een bewakingscamera bestellen bij AliExpress? Dit heeft een voordeel: het is goedkoop. Aan de andere kant kleven er ook veel nadelen aan elektronica bij AliExpress bestellen. Gaat u voor een goede beveiligingscamera, dan is het belangrijk om dit artikel door te lezen. U ontdekt namelijk waarom AliExpress niet de allerbeste aanbieder is.

Meer info

Cameratoezicht en handhaving coronamaatregelen

Extra camera’s plaatsen om de coronamaatregelen te handhaven. Veel gemeenten en bedrijven doen het, maar wat is toegestaan? Ook tijdens de coronacrisis moeten bedrijven en gemeenten rekening houden met de privacy. Alleen dan is het mogelijk om de naleving van de maatregelen in goede banen te leiden.

Meer info

Tips voor het plaatsen van bewakingscamera's

Met bewakingscamera’s op beveiligingscamera’s houdt u goed toezicht op uw eigendommen, werknemers en eventueel klanten. Dit kan een eventuele financiële schade enorm beperken. Bij het plaatsen van bewakingscamera’s is het belangrijk om met een aantal zaken rekening te houden. Dit zijn onder andere de locatie van de camera’s en de wetgeving.

Meer info

Welke beveiligingstips geeft de politie voor bewakingscamera's?

Veel bedrijven houden toezicht middels een bewakingscamera. Dit is ook wel nodig, het helpt bij het oplossen van verdachte zaken en misdrijven. Maar het zijn niet alleen bedrijven die bewakingscamera’s inzetten, ook particuleren beveiligen op deze manier hun woning en terrein. De politie heeft een aantal tips met betrekking tot het gebruik van bewakingscamera’s.

Meer info

Bewakingscamera’s met bewegingssensor

Een bewakingscamera met bewegingssensor is een ideale oplossing voor minder druk bezochte ruimtes of terreinen. De camera hoeft niet continu te filmen maar doet dit alleen bij beweging. Een andere mogelijkheid is een beveiligingscamera met bewegingssensor die een pushmelding verstuurt. Zo is er 24 uur per dag toezicht.

Meer info

1 2 3 4 5 ... 15 Next Page
  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2021 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 = 255 beoordelingen