• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Anti-afluisterapparatuur gebruiken: hoe werkt dat?

Anti-afluisterapparatuur maakt het mogelijk om op een veilige manier gesprekken te voeren. Door middel van anti-afluisterapparatuur is het mogelijk om te voorkomen dat u wordt afgeluisterd in een vergaderruimte, tijdens een telefoongesprek of thuis. Er zijn verschillende soorten anti-afluisterapparatuur waarmee u uw gesprekken kunt beschermen. In dit artikel laten we zien om welk soort apparatuur dit gaat.

Anti-afluisterapparatuur en verschillende signalen

Anti-afluisterapparatuur gaat in op allerlei verschillende signalen. Denk aan 2G, 3G, 4G, UHF en VHF. Door voor de meest gangbare signalen signalen te kiezen wordt de aanverwante apparatuur geblokkeerd en kunt u niet meer afgeluisterd worden. Naast de inzet van anti-afluisterapparatuur is het goed om over de mogelijkheden wat betreft afluisterapparatuur na te denken. Zo kan er bluetooth of WiFi gebruikt worden of wordt er opgenomen met afluisterapparatuur en wordt de gegevensbron later geraadpleegd. Om er zeker van te zijn dat u niet afgeluisterd wordt kan er daarom gekozen worden voor een ruisgenerator of stemvervorming. Zo is uw stem niet te herkennen of kan er door middel van ruis niet gehoord worden wat er gezegd is. Een stemvervormer kan voor allerlei soorten smartphones gebruikt worden, zo bent u er zeker van dat niemand meeluistert.

Anti-afluisterapparatuur bij Sitcon.nl bestellen

Bij Sitcon.nl bieden we verschillende soorten anti-afluisterapparatuur aan. Denk aan de volgende apparatuur: Wanneer dit apparaat in een ruimte geplaatst wordt, is het mogelijk om bewakingscamera´s en afluisterapparatuur te detecteren. Deze afluisterapparatuur kan zelf aan de slag en detecteren. Als er een signaal wordt ontdekt geeft het systeem dit aan, daarnaast wordt er aangegeven hoe sterk dit signaal is. Ook GPS systemen zijn daardoor te herkennen, dit systeem werkt namelijk met een zender en een ontvanger. Door anti-afluisterapparatuur te verplaatsen is het mogelijk om de bron van een signaal te achterhalen, daarnaast is het belangrijk om gelijktijdig de gevoeligheid van het systeem te veranderen. Tevens beschikt dit apparaat over een lens finder, zo kunt u door middel van een laser spy-camera´s detecteren. U kunt met dit apparaat 2G, 3G, 4G, bluetooth en WiFi signalen detecteren. Deze detector wordt gemaakt in het Verenigd Koninkrijk en is van een hoogwaardige kwaliteit. U hoeft niet fysiek aanwezig te zijn als er een scan wordt gemaakt, er kan een logboek worden opgeslagen door middel van een USB-stick, zo kunnen de gegevens later geanalyseerd worden. Alle apparatuur en zenders kunnen met deze apparatuur worden gevonden, ook de nieuwste 4G en LTE banden zijn toegevoegd. Door middel van deze tracker kunnen GSM´s, draadloze camera´s, GPS trackers en UHF / VHF / FM zenders worden gedetecteerd. Dit kunt u via twee verschillende standen doen, daarnaast is er de Frequency Counter, daarmee kunt u zien op welke frequentie uw apparatuur zendt. Dit apparatuur kent een hoge gevoeligheid voor zwakke signalen, waardoor er niets gemist wordt. Daarnaast kunt u de gevoeligheid instellen en is het bereik zeer breed, het bereik reikt tot 8 Ghz.

Delen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2020 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 = 188 beoordelingen