Welkom bij Sitcon Security BV

Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik (België).
Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik (België).
Klantenservice via e-mail en telefoon:
030-6303631
Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik (België).
Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik (België).
Binnen 0 uur en 00 besteld, vandaag gratis verzonden!
Binnen 0 uur en 00 minuten besteld, vandaag

gratis

verzonden!

Draadloze camera info

Wireless camera's zijn camera's die het beeld en/of geluid via een bepaalde frequentie zenden naar een ontvanger. De draadloze camera kan dus bijvoorbeeld op de eerste verdieping van uw woning hangen en de ontvanger naast u TV in de woonkamer staan. Zowel de wireless camera als de receiver worden met een adapter van stroom voorzien. Om de beelden te bekijken kunt u de receiver aansluiten op een monitor of een recorder als u tevens de beelden wenst op te nemen. Ook leveren wij sommige wireless camera sets waarbij er in de receiver al een opname module zit om de beelden op te nemen.

Analoge draadloze camera's:
Analoge draadloze camera's zijn camera's met een "vast" zend kanaal: 1,2,3,4. Deze camera's zenden dus constant op een bepaalde frequentie waarbij u de ontvanger op hetzelfde kanaal dient in te stellen om de beelden te ontvangen. Als er 4 kanalen op de ontvanger zitten is het dus mogelijk om meerdere draadloze camera tegelijkertijd te laten werken. U dient er altijd rekening mee te houden dat het bereik van de analoge wireless camera's ondanks de fabrieksopgaven van soms wel 100 meter sterk terug loopt wanneer er muren of andere obstakels tussen de camera en ontvanger zijn. Zo kun u het beste uitgaan van en maximale afstand van 10 meter wanneer de wireless camera met tussenkomst van muren wordt geplaatst.   

Digitale draadloze camera's:
Sommige van onze draadloze camera's maken gebruik van een digitaal kanaal. Dit houdt in dat in tegenstelling tot analoge camera's die gebruik maken van kanaal 1,2,3,4 de camera en de ontvanger een uniek kanaal hebben. Deze digitale draadloze camera's hebben als voordeel dat het bereik groter is en er minder problemen zijn met storingen door muren etc.

Power plugs UTP draadloze camera´s:
Door middel van speciale POE power plugs is het mogelijk op POE IP camera´s draadloos te maken. De beelden en de voeding lopen dan via de powerplugs door het stroomnetwerk,. Hierdoor is er geen stopcontact nodig in de buurt van de camera´s en is deze techniek vooral handig op plekken waar naartoe het lastig is een utp kabel te trekken zoals naar een schuur of zolder.

Beelden bekijken:
De receivers van de wireless camera's hebben allen een AV / VGA of HDMI video uitgang. Deze kunt u dus rechtstreeks aan een monitor of TV verbinden die een AV ingang heeft. Ook leveren wij camera monitors die speciaal zijn gemaakt voor het bekijken van camera beelden.

Beelden opnemen:
Sommige van onze wireless camera's hebben een receiver met opname functionaliteit. De beelden van de draadloze camera zullen hier dus direct (vaak op een SD kaart) worden opgenomen. Wanneer de ontvanger geen opname functionaliteit heeft kunt u op de receiver wel op een recorder aansluiten. Wanneer u 1 wireless camera wenst aan te sluiten is veelal een SD kaart recorder voldoende en bij het aansluiten van meerdere draadloze camera's of wanneer een erg lange opname capaciteit nodig is adviseren wij een een harddisk videorecorder zoals een DVR of NVR.

Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen
Heeft u een vraag? Wellicht staat het antwoord al tussen de veelgestelde vragen.

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

Hoe kan ik producten retourneren?

Hoe lang heb ik garantie?


thuiswinkel
ups
Bezorgen & Retourneren
Bezorgen & Retourneren
Gratis thuisbezorging binnen Nederland en België.
Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, zelfde dag verzonden.
Alle producten uit voorraad leverbaar.
Discrete verzendverpakking.
Verzending met Track & Trace.
shipping ups


Contact Gegevens
Contact Gegevens
Sitcon BV
Hoofdvestiging
Twentehaven 11
3433 PT Nieuwegein
Nederland
KvK nummer: 30239424
BTW nummer: 819292059B01
support@sitcon.nl
030-6303631

Sitcon BVBA
Bosstraat 39B
3680 Maaseik
BE 0821.386.793
België
089-853085
Google